Reviewbah
Open in App
Login

BORNEO MEDISPA KOTA KINABALU

Skin | Lifestyle
8.2/10
Good
Unclaimed
See more
Log in to start writing your review!
Is this your listing?
Own or manage this property? Claim your listing for free to respond to reviews, update your profile and much more.

Reviews & Ratings

8.2/101 reviews
Skill
9.0
Environment
8.0
Service
8.0
Value
8.0

Today nak share experience buat laser! buat dekat Borneo Medispa KK!

Price per session: RM400

Laser ni buat untuk hilangkan scars yang ada dekat muka.
Medispa ni best tauu! Interior dia cantik and staff pun friendly!

Sebelum treatment laser, dorang akan buat facial, pakaikan scrub,clay mask and treatment macamtu dorang letak!

Plus, if korang nak tau sakit or not, memang kurang rasa sakit sebab dorang letak ubat kebas dekat muka. So muka korang rasa kebas betul hahah and better la sebab tak sakit!

Masa dorang laser tu korang akan rasa macam kena gigit semut jee! Plus, ada bau hanyir sikit sebab darah kan heheh

After laser, dorang akan pakaikan rubber mask dekat muka, muka korang rasa sejukk! Sebab ada cooling effect! Omg i suka betul! Rasa fresh muka masa ni! And dorang sapukan treatment dekat muka!

Then after dah buat treatment ni of course kena pakai sunscreen dekat muka! Please elakkan pakai skincare yang ada acid or active ingredients supaya nak elak you punya muka dari breakout!

Overall i rasa okay la treatment ni! Untuk sekali buat tak nampak sangat effect! You kena buat banyak kali untuk nampak effect tu! Hehehe

Siapa ada masalah skin boleh try juga!
#lasertreatment #scars #acnescars

Photo of BORNEO MEDISPA KOTA KINABALU - Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  1. 1

Frequently Asked Questions